Loading...

Het gezicht achter Remarkly: Kelly Berghman

Ik hou van honden, de geur van verse koffie en een spectaculaire ondergaande zon. En van fotografie natuurlijk, de spontane momenten weergeven.

Ik ben Kelly Berghman, uit Vlaams-Brabant. Fotografie is mijn passie. Dit heb ik ontdekt tijdens mijn studies Grafische & Digitale Media. Honden hebben een speciaal plaatsje in mijn hart. Elke hond heeft zijn uniek karakter en het is een plezier om dat vast te leggen.

Ik ben vrijwilliger bij Dyadis, waarvoor ik ook fotografeer. Deze organisatie leidt hulphonden op voor mensen in een rolstoel. Ik ben al voor de vierde keer gastgezin voor zo'n hulphond in opleiding. Zij zijn mijn favoriete fotomodel!

Naast honden fotograferen, is het fotograferen op een evenement zoals een babyborrel of verjaardagsfeest een super dankbare opdracht. Iedereen is in opperbeste stemming en geniet van de dag. Of een gezinsshoot, waar je de spontane momenten weergeeft, geeft zo veel voldoening als fotograaf.

REGIO: Opwijk, Merchtem, Asse, Jette, Brussel, Grimbergen, Meise, Sint-Amands, Puurs, Londerzeel, Buggenhout, Lebbeke, Dendermonde, Sint-Niklaas, Aalst, Denderleeuw, Gent,..

Contacteer me vrijblijvend

Wil je een fotoshoot inplannen of wens je meer info?

Contacteer me steeds vrijblijvend.