Loading...

Een persoonlijk cadeau voor Valentijn

Op Valentijn kan je je partner eens extra verwennen. Door corona zitten we al een hele tijd thuis, en is op restaurant gaan of gezellig op stap gaan niet zo evident. Verras je partner op een andere manier: kies voor een cadeaubon voor een fotoshoot. Een fotoshoot geeft blijvende herinnering, of juist om je geliefde extra in de bloemetjes te zetten. Je kan deze cadeaubon voor een koppel fotoshoot ook op een later moment gebruiken. Ideaal dus in deze bizarre tijden. Het krijgen van een cadeaubon tovert steeds een lach op iemands gezicht.

Remarkly Photography gezinsshoot fotoshoot

Foto’s: een blijvende herinnering

Toegegeven, een fotoshoot kan wat stress bezorgen omdat de camera op jou gericht is. Maar bedenk ook dat het leuk is dat jullie dit samen kunnen doen. Een gezamenlijk avontuur waar je nog lang kan van nagenieten. Bovendien kies je zelf wat je graag doet, en wat niet. Een ontspannen wandeling in het bos? Of wil je foto’s op jullie favoriete locatie? Er zijn veel mogelijkheden. En misschien is het wel het ideale moment om je partner ten huwelijk te vragen? ;-)

Gezinsfoto’s met het hele gezin

Heb je nog andere huisgenoten, dan kunnen deze zeker mee op de foto. Met een cadeaubon kies jij wie er schittert op de foto’s. Je kan bijvoorbeeld een lege muur aankleden met een collage van jullie leukste foto’s. Zo heb je een afwisseling van beelden van jullie als koppel en je kindje, of hond / kat. De verschillende groottes van foto’s maken het tot een dynamisch geheel.

Een fotoshoot in ontspannen sfeer

Een familiefotoshoot is samen genieten. Je kan de prijs van een cadeaubon zelf bepalen. Wens je meer info? Kijk gerust eens op gezinsfotografie. Heb je toch nog vragen, aarzel dan niet om me vrijblijvend te contacteren.

Wil jij een fotoshoot als koppel? Neem een kijkje hoe ik te werk ga of neem vrijblijvend contact op.