Loading...

Kijk mee achter de schermen van de puppyfotoshoot van Q

Remarkly Photography puppyshoot fotoshoot met hond Q Australische herder

Baasje: Carla
Puppy Q: 7 maanden oud

Een cadeaubon als verrassing

De vriendin van Carla nam contact met ons op om Carla te verrassen met een puppyshoot. Ze koos een bedrag en de cadeaubon werd opgestuurd zodat ze deze persoonlijk kon overhandigen. Het avontuur kon beginnen.

Een nieuw avontuur

Nadat haar vorige hond, een flatcoated retriever, gestorven was, besloot het gezin een nieuwe hond te verwelkomen. Carla kreeg van haar buurvrouw een cadeaubon van Remarkly op de puppyborrel van Q, een mini Australische herder. Ze droomde al even van een fotoshoot met haar hond en zag er naar uit. Toen puppy Q 7 maanden oud was, besloot ze langs te komen voor een fotoshoot.

Remarkly Photography puppyshoot fotoshoot met hond

Start van de fotoshoot: spontane kennismaking

Een hondenfotoshoot is zowel voor baasje als hond een nieuwe ervaring. Carla vond het dan ook zeer tof dat ze zich direct op haar gemak voelde en ook Q ging direct de afgesloten tuin ontdekken. Het was een hele spontane kennismaking waar we overliepen hoe de fotoshoot in zijn werk ging gaan.

Carla: “Kelly was zeer spontaan, waardoor ik me direct op m’n gemak voelde, en Q ook. Je ziet dat ze dit met passie doet.”

Remarkly Photography puppyshoot puppyfoto

Puppy Q: een geboren fotomodel

Achter de tuin is een mooi wegje waar we als eerste naar toe trokken. Aangezien het een heel warme dag was, kozen we voor deze schaduwrijke plaats waar Q vrij kon lopen. Q is dan nog maar een puppy van 7 maanden oud, toch was hij rustig en je zag je dat hij zich duidelijk amuseerde. Hij deed graag enkele poses en Carla deed zelf ook enkele suggesties.

Carla: “Ik vond het heel leuk dat ik zelf suggesties mocht doen voor te fotoshoot. Het was zeer gezellig waar we de fotoshoot op het tempo van Q hielden. Kelly nam echt tijd voor de fotoshoot.”

Remarkly Photography puppyfoto

Baasje en puppy samen op de foto

Nadien keerden we terug naar de tuin waar puppy Q zich uitleefde met zijn speeltjes. Vooral de piepspeeltjes waren zijn favoriet. Dit leverde enkele toffe beelden op. Om te eindigen deden Carla en Q een schattige knuffelsessie. Dit topduo heeft al een zeer goede band opgebouwd, wat je duidelijk kon merken in de foto’s.

Carla: “ik vond de fotoshoot een superleuke cadeau en ik raad dit zeker aan aan mijn vrienden”Wil jij een fotoshoot van jouw hond? Neem een kijkje hoe ik te werk ga of neem vrijblijvend contact op.